• Boncmester
    Azért a healbot meg az UI átállítása láthatóbbra nem ugyanaz!
    Én is támogatom, hogy legyen valami olyan addon, ami segíti pl a healelést, és átláthatóbb vele a csapat HP-ja. Én egyszerűen nem látom jól azt a kis piros csíkot ott, ha figyelem magát a cselekményt, nem veszem észre, kinek csökken nagyon a HP-ja, jobb lenne valami figyelemfelkeltőbb addon, vagy akár beépített színezés gyárilag.

Tök jogos, amit Crassus mond, nem véletlen hallottam olyan hírt, hogy meg fogják változtatni a healer UI-t. Gondolom sokaknak van ilyen problémája. Lehet, hogy rossz a szemünk, vagy nem úgy működik az agyunk, hogy megfelelően tudjunk rá folyamatosan figyelni (nem bántásból vagy ilyesmi, de tény, hogy különböznek az emberek még ezekben a dolgokban is). Ugyanúgy, mint hogy sokan mondták, hogy nem tudnak jól tájékozódni a térképen, szerintem meg ez a legjobb térkép, amit MMO-ban láttam, és nem tévedtem el sosem.
    Attól még nem lesz senki se bénább, mert ilyet használ, mert a játék lényegét, hogy mikor kire milyen skill kell elnyomni, ugyanúgy ő csinálja, csak az addon olyan formátumra fordítja az információkat, hogy az illető agya be tudja fogadni.