• Boncmester
    Fejből nem mondom, meg, hogy mennyi, de baromi sok, kb 20-25. Én a lvl 22-es sorcimmal jártam eddig Korribanon, Dromund Kaason, Balmorrán és Nar Shadaa-n. Balmorra már baromi nagy, rohadt sokat kell mászkálni ahhoz, hogy bejárd, jó kis háborús csatatért az egész. Később Tatooine, Hoth és Ilum ennek a többszörösei lesznek.

Mik azok a dolgok, amik jók az MMO-kban, és ebben is vannak? PvP (open world, warzone, és tuti fél-egy éven belül további dolgokat is belepakolnak), kb 3-4 szintenként egy-egy új insta (Flashpoint), amik közül az első még nagyon könnyű, de a többi már meg tudja rendesen izzasztani a csapatot. Én 3-ban voltam eddig, mindegyik feelinges, főleg a Hammer Station lvl 16-on. Van benne egy szép kis craft rendszer, amivel tuti sokat lehet majd szórakozni, de egyelőre nekem nem volt rá időm. A heroic questek megkövetelik, hogy csapatban játsszál, persze ezek nélkül is lehet fejlődni, de úgy sokkal jobb. Szóval megvan benne minden, ami miatt nem single player játék, hanem multiban igazán jó.
    Az endgame-et még nyilván nem láttam, de amit alacsony szinten igen, az nagyon jól sikerült.