Végre nekem is sikerült kipróbálnom hétvégén a ToR-t. Elég vegyes érzelmekkel estem neki főleg az SWG után ami elég magasra tette a mércét MMO körökben. LVL7-ig sikerült is vinnem egy jedi consulart tovább nem is akartam forszirozni a dolgot (főleg annak tudatában , hogy megjelenéskor restart lesz és elvesznének a karakterek :) ). Összességében pozitívan csalodtam a játékban ami elég addiktív tud lenni így nem is ragoznám tovább a dolgot.
És itt idézném mukika gondolatait amivel teljesen egyet értek:
"Sztori: "Single player" tetszik, hangulatos, nagyon jól sikerült, viszont nem egy MMO-ba való. Tényleges single player-ben atomfasza lenne, de kicsit kiábrándító ahogy futkározik mindenki körülötted a saját kis sztorijában és kész.
Összegzés: Nagyon-nagyon jó lenne ez a játék, ha nem MMO lenne fizetős alapokon. Érzéseim szerint ez is ott fog elvérezni ahol a többi mégpedig, hogy max szinten nem lesz rendes tartalom, és részemről azért, hogy a sztorikért (amiket amúgy nagyon szívesen végig vinnék minden egyes kaszttal) nem fogok havonta fizetni. Természetesen azért a rajtnál ott leszek és kipróbálom élesben is, hátha mégis beváltja a hozzá fűzött reményeket... "
Kicsit kevés mindez egy MMO-hoz. Kíváncsi leszek vajon a max szint elérése után mi lesz, hogy ne unja magát halálra az ember? Legalább elmondhatja, hogy "végigjátszotta" az SW TOR MMO(!!) -t :). Ennek ellenére erősen elgondolkodtató a vétele.