Nos, befejeztem a béta tesztelését, sajnos sok időm nem volt ezért csak egy 11-es szintű Sith Warrior-ra és egy 7-es Smuggler-re futotta, de ezekkel jót szórakoztam.
A világ szépen kidolgozott és részletes, az npc-k karakteresek és a szinkronjuk tökéletes, a háttérhangok (pl a hangárakban a droidok füttyögése a távolban) teljesen korrekt, eddig nem okozott nekem csalódást. A küldetések egyszerűek és jól nyomon követhetőek, nincsenek grindelős quest-ek, a gyilkolósok is egy másik küldetés bónuszfeladataként jelennek meg, ergo mindenképpen teljesíti őket az ember. Jók a válaszok a párbeszédekben, tetszettek azok amikor többen is bekapcsolódtak az interakcióba. A Black Talon nevű fp-ben voltam csak, de az elsőre sikerült mert a többiek értették a dolgukat :) Tetszett az is, érdekes volt, pörgős és éppen annyira hosszú, hogy ne legyen unalmas.
A sith warrior-om crew-ja teljesen hasznos volt, jól teljesített harcban is és amikor nem kellett akkor vagy a szemetet vitte el vagy éppen valami küldetést csinált, szóval üresjárata nem nagyon volt. Tudtam minimális módon meg állítgatni a ruháját és a bőrszínét is, de gondolom a nevét nem lehet. Zavaró volt, hogy a Sith Akadémián minden Sith Warrior a Vette nevű twi'lek nővel rohangált az oldalán.
Össszességében: nem kell félni, nagyon jó játék lesz :)