ofc nem vagy hülye senki sem mondta egy szóval sem!
nem tőzsdéznek? nos azt azért,hogy akkor naív vagy azt mondanám ha nem haragszol..szerinted annyi pénzzel mit csinálnak 4 hónapig? kifizetik az elcsúszott gázszámlát vagy kifizetik a takarító céget? esetleg beteszik egy bazinagy lezárt borítékba amit nem nyithatnak fel csak ha elindul a játék? ugyanmár....
igen nem a bétáért preordereltünk,DE értékelendő gesztus lett volna ha ezt megteszik egy ilyen nívós eseményen ráadásul egy pöpec helyszínt is kibéreltek én idióta/már mondtam korábban is:D) azthittem ,hogy kapunk valami igazán faszentost az arcunkba ha már ennyit csúsztak egy év alatt! hetente belehetett volna hívni x tízezer preorderest mondjuk egy hétre aztán csere....
igen nem köteleztek,de tartottam tőle/mint ahogy az be is jött/ ha nem előrendelsz bukhatod a vásárlást a megjelenéskor,mert 3-4 fullos generáció az egész földön "remeg" bármyilen STAR WARS cumóért:P
jaja adják ki később adják ki lehetőség szerint hiba mentesen,de például ha hozzánk jönnek a szállodába és nemtudom odaadni a szobát ,mert mondjuk csúsztak a takkerek az átadásával akkor én ,mert jófej vagyok meghívom egy italra az embert a bárban ingyen kapja a garázst vagy egy napig a reggelit stb. tudod ez így működik az üzleti életben normális keretek közt....ELVÁRTAM volna egyfajta gesztust az EA,BIOWARE felől cserébe....