• Pheel
    "szerencsere en orvos vagyok, es nem informatikabol elek. bar biztos idegesitene , ha nekem lehetne munkam mint nyilt forraskodu program fejleszto (ertsd magyar informatikus aki az alternativa kifejleszteseben segedkezhetne), de az allam msbe nyomna a penzt, ahelyett, hogy engem alkalmazna"
    El sem hinnéd, hogy hányan, de hányan élnek abból, hogy az MS az és olyan, ami és amilyen Magyarországon. Én például örülök neki, hogy van ez a szerződés, bár már végeztem az egyetemen. Amíg tanultam, éppen ennek a szerződésnek köszönhetően ismerkedhettem legálisan azzal a fejlesztőeszközzel (MS Visual Studio), amit mindennapi munkám során használok.

A userek ritkán kerülnek úgy a számítógép közelébe a munkahelyükön, hogy még sosem láttak gépet. A tapasztalatok szerint úgy érkeznek eme nemes pillanathoz, hogy már van némi kialakult képük a számítógépről. Tudják mi az az ikon, ablak, start menü, passziánsz, viszont halvány fogalmuk sincs róla, hogy mi az a kernel vagy éppen mountolás. Mondjuk a driver szó is ismeretlenül hangzik nekik, az tény.