• tomo
    szerencsere en orvos vagyok, es nem informatikabol elek. bar biztos idegesitene , ha nekem lehetne munkam mint nyilt forraskodu program fejleszto (ertsd magyar informatikus aki az alternativa kifejleszteseben segedkezhetne), de az allam msbe nyomna a penzt, ahelyett, hogy engem alkalmazna.

es megis mikor fognak kilepni ebbol a helyzetbol, mert a berleti szerzodes miatt sosem lesz az ovek a termek, azt minden evben meg kell venni sulyos penzekert, vagy ha nem fizetnek, jon az eddig kedves aranyos hon szeretett ms, es leszedeti a kalozza valt termekeit az osszes geprol, amire azok felkerultek.

es tovabbra sem mondta meg senki , hogy miert ne lenne jo a mezei felhasznalonak egy "majom OS". aki bele szeretne maszni a rendszerbe, az ugyis megtalalja a neki megfelelo rendszert.

igenis egy windoz legalabb annyira majom , mint egy uhu, ha egy gepet eleteben eloszor lato juzer kerul ele. szal miert fizessunk olyanert ,ami soha nem lesz a mienk.

erdekes lenne megtudni, a felsooktatasi intezmenyekben tanulok hany szazaleka informatikus , vagy operacios rendszert buheralo hacker. mert szerintem a maradeknak siman jo egy "majom OS"...