BlackRose#16
Egyetértek veled, hogy az Open Source közösségnek is kellene adni a pénzből...
A pénzt meg hidd el, hogy a Microsoft nem viszi haza, ugyanis az MS befektetései a Magyar piacon sokkal nagyobbak mint amennyit az állam most it fizet nekik, és mivel ezek az egyetemisták túlnyomórésze nem az MS-nél fogja kamatoztatni tudását valamiképpen ahogyan ezt az előbbi hozzászólásomban is mondtam ez egy fajta invesztíció. Akármennyire is betörésre áll a Linux, el kell fogadni, hogy a Microsoft is itt lesz, lehet, hogy pl. 10 év múlva nem 95% piaccal, de azért nem hiszem, hogy 50% alatt, és ennek érdekében komolytalan lenne kizárni őket az egyetemről...
És most te az UHU.nak adtál volna 1 milliárdot, hogy még majomabb OS-t csináljonak... na ne.
Ja de most nézem miért "veszekszünk" itt mi Linuxosok ... igaz, hogy volt már olyan eset amikor engem MS ügynöknek neveztek... de az még nevetségesebb volt... na de lehet, hogy a VS2005 logo a hibás... de mit tehetek, ha egyszerűen szeretem a .NET-et és a VS-t, hogy miért, hát azért mert fantasztikus, annyira, hogy a Linuxba is bemászott Mono néven... igaz, hogy ezt szintén nem tartom jónak, na de mindegy.