• testerlnx
    Nem véletlenül mondtam az UHU-t, most raktam fel az 1.2-t, és a Te szavaiddal élve igencsak 'Majom' OS, amúgy van még egy pár ilyen, amelyik egyre inkább az "is!" lesz (SuSE9.3, Mandrake, stb), ezek a distro-k AIX-re sose hasonlítottak :) De ott van a Gentoo a Slackware vagy a BSD-k amelyek még mindig nagyon tiszta technikai fületet biztosítanak kedven hacker-eik számára... De miért ne lehetne egy orvosnál egy 'Majom' UHU, vagy egy olyan egyetmistánál, aki csak az Office-t és az alapvető desktop funkciókat akarja elsajátítani? Aki meg nem éri be ennyivel annak meg direkt jobb egy *nix like rendszer... Szóval szerintem az államnak kutya kötelessége lenne a saját IT piacába benyomni a pénz ahogy a franciák és a németek is teszik. Persze felőlem biztosíthatnak m$ hozzáférést is ha akarnak, csak ne az Én pénzemen!! Amúgy meg ha vkinek van pénze új gépre (mert max 1.5 éve vásárolt géphez adják a cuccost!!), akkor abba egy OEM win lic belefért volna... Nah mind1, nem hinném, hogy meg tudnánk győzni egymást. Equ-t nem minősítem, lehet hogy látott már "vállalati" hálót, de hogy nem közelről, és OS-t közlről még kevesebbet az biztos ... A lényeg hogy ha az Én pénzemből a pici puhának jut akkor legalább annyit jutassanak az OpenSource rétegnek is!! Különben meg nagyon el vagyok keseredve, de hát ez van nem kéne híreket olvasnom...