BlackRose#14
1 milliárd az kb. 4 millió EUR, és ez neked valamire való összeg ahhoz képest, hogy mennyi egyetemista kapja ingyen a software-t. Na ne nevetess már. A HUP-on meg jelen vagyok már egy huzamossabb ideje, trey-nek a napokban meggyűlt a baja éppen azért mert kitette a Windows Server 2003 SP1-ről a hír-t, aztán akadt néhány okoska aki lehülyézte meg stb. És nem kell siránkozni, mert ez az 1 milliárd az invesztíció, mert nem lehet a mai IT-ben Windows nélkül. És most ez nekem vagy neked tetszhet is meg nem is, de ez a reális világ. Mindenesetre én ahol tehetem Linuxolok, ahol nem ott meg miért kerülném a Windows-ot. Az orvosoknak meg jogászoknak jó a Linux... hát miért ne lenne én ezt nem is mondtam, de azért nem tudom elképzelni, hogy egy UNIX alapú rendszer amit informatikusok írtak és írnak informatikusoknak, hogy az egy majom OS legyen... na ne, Isten ments, rosszul érezném magamat, ha holnap mindenki Linux-on menne, hogy miért, hát azért mert, hogy ez legyen sajnos a helyzet olyan, hogy a Linuxnak elkellene veszítenie azt a tulajdonságát ami miatt sokan szeretik, és éppen ez miatt használjuk, mert nincs ránk erőszakolva, mert szabadon választhatjuk azt a disztrót amelyiket akarjuk, ha meg nem tetszik egyik sem akkor csinálhatunk magunknak egyet... na ezt egy jogász vagy egy doktor bácsi szerintem nem tudná értékelni és ezért ha a hasonló userek szükségleteit próbálná a Linux kielégíteni akkor már nem UNIX lenne, hanem semmi más mint egy ingyenes Windows klón... és ezt a UNIX-osok nem szeretnék még véletlenül sem.