A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • czihaki
    #5292
    maki 85 Kisebb Térben veszélyes. S biztosra veszem hogy valamikor is láthatta más is akiknek megjelent persze az illetőtől messzebb-- valószínűleg annak a Jelenésének látványa után találta ki valaki az ördög vagy sátán fogalmat.
    Kis gyerek voltam amikor Nekem először megjelent messze tőlem éjszaka a Balatonon jegén, de még akkor is hatalmasnak és félelmetesnek láttam ez mentette meg az életem,l mert frászt kaptam és visszamenekültem az intézetbe.-- Így életbe maradtam-- mert azért szöktem ki éjszaka hogy a Balaton befagyott jégen addig megyek befelé amíg egy léket, repedést nem találok és abba belemegyek hogy meghaljak-- S akkor a szüleim sírhatnak utánam, mint ahogy láttam egy temetéskor.
    Tudniillik se levelet nem kaptam egy ideje és karácsonyra se küldtek pénzt hogy haza mehessek és ezzel akartam őket megbüntetni, hogy meghalok és nem leszek többé számukra.-- Persze fogalmam se volt arról, hogy szinte egyszerre mindketten életveszélyes állapotba kerültek kórházba-ezért nem írtak és ezért nem vittek haza karácsonyra.
    Ez a Teremtő erő viszont kicsi koromtól kezdve figyelhetett mivel anélkül, hogy értettem volna mit élek át, sorozatosan elhagyni voltam képes a testemet amikor csak édesanyám után vágytam és sírtam este az intézetben. Amikor visszamenekültem a Balatontól és lefeküdtem ismét sírtam és elmúlt a haragom és akkor megint megismétlődött a kilépésem" ott találtam magam a kórházi ágya mellett.
    Csak önvédelemre használtam és csak a természetes erőmet pofán vágtam valakit ököllel vagy épp a töküket rúgtam szét az aljas gazembereknek fiatal nőként. De a lelkemet ilyen célra soha nem használtam de nem is tudtam volna esetleg-- viszont a lelkem ön maga ítélkezett helyettem is, ha Én nem akartam. Ha pedig eltávozott a testemből és úgy szembesült aljassággal akkor Ö maga tett mindent anélkül hogy az Énem beleszólhatott volna gondolatilag. Itthon történt meg hogy a testemben volt, de mivel én nem akartam az illetővel nagyobb cirkuszt pedig aljas volt, viszont azt akartam javítsa ki a rossz munkát amit végzett, visszafogtam a haragom. Viszont a lelkem valószínűleg feldühödött és kicsaphatott a testemből bele a velem szemben állóiparos testébe, mert szétrepedt a bele olyan mértékben és úgy hogy a sebészek ledöbbentek hogy lehetett igy össze-vissza szétszakadni a bélnek.-- Tőlem már a kórházba került.
    A lélek öntörvényű azt teszi amit ő akar vagy ami az ÉN számára jó. Amikor valakit bántott azt csak Ő akarta én nem irányíthattam ilyen értelemben.-- Nagyon ritkán jutottam el oda ahova én akartam eljutni, többnyire oda érkezett a lelkem ahova ő akart eljutni vagy ha az Énemet megsajnálta vagy épp valamiféle kutató, v. kísérleti szándékom volt akkor eljutottam oda is ahova érkezni akartam.