A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • czihaki
    #5286
    Sajnos túl széles sávban folyik a népünk elsötétítése gondolatilag. Az amit a Facebookon is olvasni lehet az borzalmas, annyi oldalon repdesnek a szárnyas angyalok, akkor a legújabb a számok varázsa, vagy a természetgyógyászat egyre szélesebb működése, holott személyesen ellenőriztem egy vezetőt akit nagynak tartanak, holott csupán innen onnan összeolvasott szövegeket sóderol és a gyógyításhoz valójában semmi érzéke nincs. De azért tanfolyamokat tart nem kevés pénzért. Amikor meglátogattam, mint valami jelentkező és ott ültem a többi között, ráfűztem az egyik legnagyobb hibáját- erre azonnal az irodába hívott, és felajánlotta, hogy tanfolyam nélkül holnaptól már bejegyzett gyógyító lehetek.

    Olyan képtelenségekkel tömik a jelentkezők fejét, hogy vagy Jézus is segít a gyógyításba, de a Jó Isten is segít csak kérni kell, de maga a gyógyító az univerzum energiáit átvezetheti a beteg testbe amely gyógyító képességgel egyenlő. azt már nem is említve, hogy az indiai csakra marhaságokat szinte mind használja, ráadásul egyre többen hisznek az újra leszületésbe. Vagy a keleti meditációt is tanítják, amely hallucinációt okozhat, hasonlóan veszélyes lehet az amerikásból behozott agykontroll gyakorlata, ha valaki komolyan gyakorolja. Na persze egyik gyógyítási szándék sem ingyenes, mivel kimondottan jövedelem szerzés..

    Arról nem is szólva hogy az átok levétel , vagy a jóslások még a tv ben is, szintén az egyszerű embereket sötétíti- szóval egyre jobban ó-korban vagy épp középkorban érzem magam ha feljövök az internetre.