A Biblia és a keresztény vallás értelmezése, gyere be ha van kérdésed, és válaszolj a feltttekre, ha szeretnél.
  • Nemzsidó
    #5285
    Hm... A padsorok nincsenek tele a templomokban, esetleg egy-egy jeles ünnepnapon. A pálvallás épp amiatt aggódik, hogy rohamosan fogynak híveik, különösen Európában, Usa-ban. Új területeket kellett meghódítaniuk, de már nem gyilkolászással térítenek, hanem juttatásokkal. Fekete Afrika volt soron legutóbb, s csak jelzem, Jézus azóta nigger. Ja, az Usa-ban is több helyen így tanítják :)
    A némethsándor-szekta pedig nem valami vallási irányzat, hanem egy filoszemita "kurzus", a zsidóimádat szükséges a politikai-, pénzügyi-, művészeti-, stb. előmenetelhez. Természetesen megfelelő anyagi befektetés mellett, hogy csúcsra járathassák a blankoltak pénzimádatát, s a gojok e filoszemita közösségét ideig-óráig hallgatólagosan megtűrje a kiválasztott faj. Az ottani teli padsoroknak nincs köze az istenhithez, csakis a hatalomhoz és a vagyonhoz. Különben ők átkot mondanak ellenfeleikre, az átok megvalósulásában pedig mély bizodalmuk, azaz hitük megrendíthetetlen. (ez a hit is a félelmen alapul, mi van, ha egyszer ellenük irányul?)
    Ezek a térítő vallások (zsidó vallás, pálvallás, s ideértve az iszlámot is) az emberiség megrontói. De nem gondolnám, hogy a mágia -legyen az fehér, vagy fekete-, s így a "gyógyítás" is problémamentes, s "ingyenes" lenne (itt nem ellenszolgáltatásra gondolok). A jobb érthetőség kedvéért: volt egy ismerősöm, aki egyszer azzal állt elém, hogy imádkozott értem... Hogy mi??? Kihez? Melyik istenhez? Hát a bibliai istenhez-volt a válasz. Mondom a zsidó istenhez, Jehovához (Jahvéhoz)? A válasz: Igen. Megkértem, hogy többé ne tegye, felejtsen el, hagyjon békén, az aljas, mocskos és perverz játékait a családján élje ki, azokért imádkozzon. Elkerülni nem tudom, mivel kollégám. A példa okán, a gyógyítást sem lehet ráerőszakolni valakire... csak azért, mert tudsz gyógyítani, s kollégám tud hinni :)