• greekboy
    Már ne is haragudj, de egy hónapja még a pop3 sem ment rendesen a google mailnál... Szerintem te csak weben használtad ezt a szart. Nem is olyan rég, a csatolt fájlok neve sem stimmelt, szóval ez a "könnyű használhatóság, az egyszerű elérés" A másik, hogy freemailnál is van smtp és??? Ezt írtam: "Ez esetben szerencsés, ha a levél nem a felhasználó gépén várakozik növelve ezáltal a felhasználó költségeit, hanem egy állandóan Internetre kötött számítógépen. Ez az SMTP szerver." Nem tudom, hogy miért magyaráztad el másképp ugyanazt. A másik, hogy nem én kezdtem a személyeskedést, nem én kezdtem azzal a mondatomat, hogy fogalmad sincs, mi az az smtp. Mindegy! Legyetek okosak! Ja és még vmi, ha már a protokolokról van szó, még a unitedemailakárminél is van wap elérés, sőt a freemailnél is, primposta, mailbox, vipmail... Szóval ezen a téren is le van maradva a google. Gondolom ezt is megtudod magyarázni, mindenesetre nekem már volt olyan, amikor jól jött, hogy a mobilomon megtudtam nézni a e-mailomat. A másik hogy először a google-osok, csinálják meg normálisan a dolgaikat és utána kezdjék/kezdjük el fényezni. Teli van buggal az egész, tudom hogy béta, de ha nem megy vmi rendesen én attól még nem fogok elszállni. A google-nél akármit is mondtok volt, van néhány dolog ami nem műxik, én kipróbáltam, nem működtek a dolgok, elég is volt.