MUHÁHÁHÁ én is gondolok a jövőjükre ilyen módon :DDD
"kipusztítjuk mangukat"
Ennek szerintem nincs sok értelme. Valószínűleg a pestis idején is azt hitték kipusztul az emberiség
és mégsem.
A képlet egyszerű túl sokan vagyunk a Földön kell egy kis katasztrófa vagy háború ami észhez térít mindenkit meg meghal párszázmillió ember (ha nem több). A maradék majd újra kezdi ezt az egészet ami egy újabb katasztrófa eljövetelével fog járni és ez a periódus addig ismétlődik amíg nem lesz akkora balszerencsénk mint a dinóknak (ők elég sokáig voltak itt). Az ilyen ökológiai változások elkerülhetelenek és visszavezethetőek egyszerűbb természeti jelenségekre mint pl egy erdőtűz. Egy csomó öreg fa elég de a belőlük képződött hamu humuszt biztosít a tűzben megmaradt magoknak amiből új fák nőnek. Ez egyszerű természetes kiválasztódás amit az ember meggyorsít illetve érzelmeivel (ami legnagyobb erényünk és legnagyobb gyengeségünk egyben) túlbonyolít. Ez van el kell fogadni és kész ,és ha netán én is belepusztolok valamelyik katasztrófába hát akkor pechem van ,ha meghaltam már úgysem tudok rajta mérgelődni:P