• hopp
    #7
    én csak azt tartom szánalmasnak, hogy 911 óta egy büdös szó nem esik arról, hogy bin ladent az amerikai cia képezte ki eredetileg.. meg arról sem esik szó, hogy a fél közel- és távol-kelet amerikai fegyverekkel rohangál :D

    tény, hogy nem kellene több ezer ártatlant legyilkolni, de azért bizonyos szinten meg tudom érteni bin ladent. valszeg kicsit közel volt a tűzhöz, kicsit sok szennyet látott, ami amerikában demokrácia néven fut, és kicsit megelégelte.

    én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy 911 pearl harbor megismétlődése. azt is tudták, hogy lesz, ezt is tudták, hogy lesz. és mind a kettőt hagyták bekövetkezni, mert pár ezer ember élete megér annyit, hogy emiatt az egész ország A Szent Cél mögé álljon. most mindent rá lehet fogni a terrorizmusra meg a gonosz országok gonosz vezetői által tervezett gonosz tömegpusztító fegyverekre. le lehet rohanni országokat ezzel az ürüggyel, választásokat is lehet vele nyerni.

    ha már nagyon osztályfőnökösdit akarnak játszani, akkor észak-kórea körmére kellene ránézni, mert ő ott a hátsó padban tényleg csúnya dolgokat csinál.. mondjuk ha őket lerohannák, akkor az nem menne ilyen simán.. meg hát ugye az araboknál több az olaj :)

    csatlakozom zoozoohoz, engem is moderáljatok, mert rám is rámjön az anyázhatnék, ha az ostoba amerikai faj szóba kerül :P