Mielőtt feltennél egy kérdést, előtte olvasd el az
F.A.Q. -t, mer leleszel ugatva ifjú csillagharcos!!!
Magyarosítás letöltése
-
Üdv Mindenkinek!
Kellene nékem 1-2 help :)
Vigyázat a 2-ik rész spoileres lehet annak aki nem kezni (Bár ebben a gameban nem nagyon lehet lelőni a poénokat, úgyis látta a filmet mindenki :) ...)
1: Valaki aki trükközött az indítással ... nem vagyok mai csirke, általában ezek a SF3 és hasonló dolgok nem szoktak problémát jelenteni ... megy is szépen a game ... DE! Elvittem havernak a laptopjára, és az istennek nem indul ... (FAQ-ot természetesen olvastam ...) Szóval ha valakinek NEM a leírt módon, hanem esetleg más módszerrel sikerült elindítani a game-t az legyen szives dobjon egy privit nekem :)Előre is kösz!
SPOILER!
2: Elég égő dolog és kicsit
-nak érzem magam, de elakadtam :)
Coruscant-on, miután elfoglaltam(tuk, bár elég lámák ezek a klónok ... b@sznak segíteni :( ) a Jedi templomot, át kell menni a könyvtárba és megvédeni mielőtt e sok Jedi lekaszabolja a polcokat ... Szóval, bármilyen gyorsan is dolgozom, mikor beérek, megjelenik egy rakás Jedi és 1-2 kivétellel szétszednek mindent ... aztán megint megjelenik vagy 4-6 és mire mindet leszedem, addigra 1-2 tuti szétkapja ... Nem tudtok erre vaami trükköt?
Bocs a lámaságért :)