Az miért illegális, hogy a TVben leadott dolgokat árúsitom? TVRippeseket!
1. A TVben nincs leadva, az a szöveg, ami a DVDk vagy Videókazik előtt szokott lemenni,hogy nem másold mert büncselekményt követsz el! És az sincs, hogy ne vedd fel!
2. Én nem lopok,hanem mások butaságát,lustaságát használom ki.
Én nekem ez a két pont üti egymást, ti nem tom hogy látjátok!
Nem szólítanak fel, hogy ne vedd fel! Igaz?
De ha Videó kölcsönzőböit másolsz az büncselekmény! Igaz?
Akkor az miért büncselekmény, hogy én felveszem és eladom? Ez olyan, mint interneten az ingyenes szoftver, nem? Ha én DEMOkkal kereskedek, vagy Trial vagy amit a Játék készítők régi játékukat ingyen megosztanak eredetiben, ők arról lemondtrák a jogukat nem? De arra nem szólítanak fel, hogy nem kereskedj vele?! Meg én nem a progikért kérnék pénzt, hanem a letőltési díj,lemez ár,író használati díj,papír,nyomtató használat,tinta fogyás... és még lehet sorolni mi mindenre lehetne nekünk is hivatkozni,hogy miért adsz el xxx.- összegért egy amúgy ingyenesen megszerezhető CDért pénzt! Mert én vettem a fáradságot és megszereztem! Nem? Ők nem ezt csinálják? pl: Játék programozók megcsinálják a gamét 3-4 év alatt és a szegény paraszt kap belölle pár millát, hogy örüljön neki! Ja csak a sok jogvédő+kiadó meg ráteszi a hasznát! És ha úgyvesszük tök szarok,mert még mindig van warez! Szal akkor minek mernek elvenni a programozóktol pénzt, mikor nem tudják megakadályozni az ingyen terjesztést!
Na most sokmindent felhoztam, remélem áttekinthető, de ezek nagyon bennem voltak!
És még mindig van!
Van az a szép mondat, ami így hangzik kb.: A Jog nem ismerése, nem mentesít a törvény büntetése alol!
Kérném a Mr. ASVS főnökkét, csinálna egy oldalt, ahol le van írva feketén fehéren mi a büncselekmény és mi nem??? Szal nem vagyunk tájkoztatva, csak mondják a rizsákat!
Ui: Az ember azt hiszi,hogy a majom tudatlanabb az embernél! A majom ugyan ezt gondolja "sztem" az emberről! Az ASVA mit gondol az USEREkről?