Sziasztok!
Én csak a #75 től olvastam, de nem egészen világosak a dolgok!
- A hub nem illegális?, mivel ott nem "terjsztenek" hanem felszólítanak,hogy csak chatelésre használd és bármi más tevékenységet folytatsz, az saját felelőség! Ezért ők egy nagy Számítógépes Chat szobát hoznak létre! NEM?
- Mos az MP3,Progik (APPS), GAME, FILM (DVD,DIVX)... Mindegyiket le lehet szedni és 24h -ig használni?
Most kérdem én! Miért van az, hogy azokat az embereket foglyák el, akiktől minimum 2millát fognak tudni lekopasztani és miért nem mennek el, a kis kezdőkhöz? Szvsz, mert akkor az nem lenne akkor "sztár" hír! És több pénz menne munkások kifizetésére, mint amit be fognak hajtani! Na már ez is egy nevetséges dolog sztem!
A Matrix HUBos kis kezdő, meg tényleg alul iskolázott, kis agyú, híreket nem olvasó srác lehetett,ha azt hiszi,hogy a HUBokon nincsennek "bűnűldöző szervezeti emberek"!
Ha vki csinál egy FTP-t, amit "GyorsHUB"nak fog elnevezni, mert ingyen le lehet szedni mindent és mindent fel lehet tenni, amit akarnak az emberek és annyit kéne fizetni,hogy a szerver fenntartására legyen csak, semmi +, még 1 forint se, akkor az is legális? Mert nem azért kell fizetni, hogy letőls, hanem csak akkor kapsz hozzá "jogot" a letőltéshez, ha te is beleadsz a szerver fenntartásához! Szal az illető ezzel nem keres, dolga nincs vele, és mindenki örül, mert "gyorsan" jönnek és mindig fennt vannak a cuccok és mindig online! Ha ez nem gáz, akkor az ASVA nem akar egy ilyen gépet beállítani? :)
Még vmi! Miért kell leellenőrizni a fizető személyeket? Ők nem követtek el semmit, csak leszedték, megnézték és letörőlték minden bizonnyal az állományokat! Az meg már ne az USER hibája legyen,hogy a mai rendszerrel visszalehet hozni,vagy meglehet nézni,hogy mi volt a gépeden 5 formázással előtte, mert azt te már ugyebár letörőlted, szal te eleget tettél a törvénynek! Sztem ezt a témát tök felesleges az ASVASoknak vagy bárkinek felhozni! Meg akkor fogalmazzák meg és vessék papírra, hogy mit nevezünk 24 órán belüli törlésnek! Format x: ; del *.* ; vagy kalapáccsal való szétverést???