• haxy
    #56
    Szoval itt az van, hogy van egy sz@r lejátszó meg egy jó lejátszó. a jót szüntesük meg a szert meg megvehetjük mert az a rendes xpn sem megy.

    ez kb ojan dolog, hogy én a szomszédomat feljelentem mert ö, a pénzén full extrás mercit vett énekem meg egy trabantra tellet.
    De ennyi erövel mindenkit lehet perelni aki az enyémnél jobbat csinál. nem? jaaa, vagy csak az M$ nek van annyi pénze, hogy érdemes perelni.

    Én megprobálkoztam megbarátkozni a linuxal, de 1 - 2 hete már teljessen lemondtam rolla mert nem vagyok hajlandó azt a tényt elfogadni, hogy nincs C, D, E vagy F meghajtom. A hda1 hda2 ami egy mnt könyvtárbol érhető el márha elérhető, az nekem nem felel meg.

    a dolog másik része mert itt csak linuxosokat látok. mivolna ha az EU a linuxot is arra kényszeritené hogy szegye ki belöle a médialejátszót meg az openoffice.org -ot.

    Azért az mien szemétség, hogy én fejlesztek valamit és aztmondják, hogy ezt meg ezt nem integrálhatom bele mert az jóbb egy más által fejlesztet terméknél. Mitszolna az EU ha a Longhort már office változatban adnák ki.
    Végülis a linuxban is van egy szövegszerkesztö és egy táblázat kezelö ami ugye müködik rendessen.