-
Drex #9757 Sziasztok!
A hozzáértők segítségét kérem, mert én már lassan kezdem feladni.
Megvettem a TDU2-őt, és minden jó lenne ha a gyári ESET Smart Sec. nem szopatna. Eltelt vagy 3 nap mire rájöttem hogy a NOD felelős mind a kapcsolódási, mind a futtatási problémákért. Nem szeretném uninstalálni a NOD-ot, hiszen jól működik de mint kiderült ez okozza az alábbi problémákat.
Szeretnék 2db PORT-ot nem szűretni, úgy hogy a NOD működik. Tök mindegy hogy ki, vagy be kapcsolom az ESET tűzfalat, mert egyik sem 100%-os megoldás.
1. NOD bekapcsolva.
- Indítás utáni NET ellenőrzés eredménye 90%-ban UDP bloked
- Az indulás előtti ellenőrzés vagy 2-3 perc de lagalább elindul.
- Bejelentkezés a szerverre szinte azonnali
- A játék fut, de az FPS 50-60 között ugrál, kép darabos, mint a régi szép időkben mikor a hulladék nettel LAG-os szeron UT-ztünk.
2. NOD kikapcsolva
- Indítás utáni NET ellenőrzés eredménye 50%-ban UDP bloked, 50%-ban symmetric
- Az indulás előtti ellenőrzés 10 sec.
- Bejelentkezés a szerverre 20 alaklomból is ha 2x sikerül. (tegnap 1,5 ora alatt sem sikerult a szerverre belépnem)
- A játék fut, az FPS fix 60.
3. Bejelentkezéskor NOD bekapcsolva, majd inditás előtt kikapcsolva
- Indítás utáni NET ellenőrzés eredménye 90%-ban UDP bloked
- Az indulás előtti ellenőrzés vagy 2-3 perc de lagalább elindul.
- Bejelentkezés a szerverre azonnali.
- A játék fut, az FPS fix 60.
- Sajnos a többi player nem mindig látszik, szal igy használhatatlan.
Megpróbáltam kilőni Taskmg-ből a NOD-os cuccokat de csak a guit engedi, a ekrn.exe-t nem.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e NOD-ban portokat nyitni, mert mint mondtan nem akarom leszedni, de ha leállítom a hálozati forgalom szűrését akkor sem lesz jó. 2db port nyitását kellene megoldani, de nem találtam ilyen lehetőséget sehol. Most meló van otthon majd még kiprobálom hogy az msconfig-ban kiveszem a pipát a NOD elől, hogy ha nem hagyom elindulni akkor mi lesz az ábra. A routeren a portok nyitva vannak, WIN7 tüzfal kikapcsolva, a 2db kérdéses exe manuálisan beállítva az ESET-en belül. Minden kommunikációt engedélyeztem.
Remélem lesz valakinak kézzelfogható megoldása... előre is köszönöm