• Shadowkiller
    Ne haragudj a fogalmak nem tudom hogy jöttek ide? Ha a crackfixre gondollsz azt azért írtam mert a nodom anno csak egy bizonyos Nod32 fix.exe után volt hajlandó ráállni arra a szerverre amiről a tudott frissíteni! Megjegyzésként: én nem azt mondtam hogy nem végtelenített, csak azt hogy az eredeti frissít, és mivel a végtelenített az a trial-ból csináll végülis retail verziót így annak simán jól kellene frissítenie! (egyébként ha a trial verziót kiakasztod akkor az már kalózverziónak számít, legalábbis nálam! Persze nem azt mondtam hogy baj, csak az is csalás és egyben lopás végülis! És szerintem hiába is akasztod ki a számlálót, mert előfordulhat, hogy a szerver ahonnan töltene le frissítést az is figyeli a licenszet és ha sokáig egyfajta trial licenszel próbálkozol akkor lehet, hogy tényleg csak 1-2 alkallommal tudod frissíteni a vírusírtót és utánna nem tud csatlakozni!) Már csak azt nem tudom milyen tévhitet terjesztettem, szerintem amit leírtam az a crackfix szó kivételével helytálló! De ha nem akkor bocs!
    Amúgy tényleg jobb az eredeti, frissítés szempontjából sem volt még vele problémám kopkopkop!