• [Jakuza]
    Leirom megint a prob;lemamat, hatha azota okosodott valaki. :D

Az a problemam lenne, hogy NOD32-vel pontosabban az ESS-el egy ido utan belassul a net.
    Mind a bongeszes, mind a MMO-k alatt.

Regebben a 3. ESS volt a gepen, viszont egy ido utan ott is feltunt ez a belassulas. A Firefox oldalak kezdetben villamgyorsan betoltodtek, viszont az ido elteltevel ez elmult es egy olyan hiba utotte fel a fejet, hogy az oldal betoltese belassult olyan modon, mintha teljesen megszunne a gep es az internet kozotti adatforgalom tobb masodperces varakozas utan sem tortent neha semmi. (Ez a hiba nem minden oldal megnyitasaval fordul elo, teljesen random tortenik)

Ugyanez az allapot volt megfigyelheto a netes jatekoknal szinte az osszes MMO hihetetlenul lagos lett.
    Eloszor a netszolgaltatora gyanakodtam, de sajnalatos modon nem annak tunik a dolog, mert mihelyt eltavolitottam a virusirtot azonnal megszunt a hibajelenseg. Itt hozza kell tennem azt, hogy az SSE egyszeru kikapcsolasa nem segitett csak az uninstall.

Nemregen gondoltam, hatha valami szoftverbug lehet a hatterben ezert lecsereltem a virosirtot az ujabb 4.x SSE verziora es csodak csodajara a friss telepitessel, ismet minden tokeletesnek tunt. De csak tunt, ugyanis kis ido elteltevel, a hiba ismet jelentkezett.
    Az FF ismet random lagot produkal neha es az MMO jatekok hihetetlenul lagosak lettek.

Ez ugyben kernek tanacsokat esetleg a szakertoktol, vagy tanacsot milyen mas virusirtot erdemes hasznalni ami a ESS-el hasonlo tudasu legalabb.
    A NOS32 elott regebben a KAV-t hasznaltam de egy ido utan leszoktam rola, mivel nagyon nagy volt a gepigenye akkoriban a realtime protectionnal, igaz akkor meg a regi gepek nem igazan voltak a mostaniakhoz merhetok.
    Szoval melyik virusirtot lenne erdemes hasznalni, esetleg visszaterni a Kasperskyhez ? Esetleg a problemamat mi okozhatja az ESSnel ?