• garaml
    Igen, amikor húzza az új frissítést, ekkor még javában töltődnek befele az automatikusan induló dolgok. Egy minden "széppel-jóval" megpakolt gépen ez sokszor 60-80 folyamat is lehet. Ha még a Nod is beleszól, márpedig ezt teszi, ez már kicsit sok lehet a vasnak, ennyi minden egyszerre, akármilyen erőmű is legyen a gép. Nekem, ha nincs teljesen toppon a gépem, ilyenkor előfordul, hogy a tray ikonok közül egy-egy hiányzik, nem töltődik be. Registry takarítás, defrag, stb, és utána ok - pár hétig, valameddig.
    Én azt próbáltam meg, hogy kivettem a pipát a felhasználói bejelentkezéskor, meg a kapcsolat létrejöttekor elől is, és az automatikus frissítések gyakoriságának idejét 10 percre állítottam. Gondoltam, így szépen fel BUT-ol a gép, és majd leszedi az új adatbázist 10 perc múlva, amikor már nincs processzor használat. Sajnos ez csak elmélet, ami nem nagyon akar így működni. Ha van új adatbázis, csak betöltődik, és fogja kicsit a gépet. Nem tudok rá megoldást sajnos. Igyekszem "rendben" tartani a gépet, és így nincs gondom vele.