• FlexElek
    Sziasztok!
    Valami biztosan nem az igazi a próbaverziókkal amióta (július vége) megszigorították Esetéknél a frissítéseket és a próbaverziók használatát a sok fixelés meg crack miatt. Én addig (több mint egy éven keresztül) a mezei trial verziót használtam és 30 naponta újra raktam. Nem volt vele soha semmi gond, de július vége óta nálam is nagyon sokszor kipirosodik és érvénytelen jelszó/felhasználónévre hivatkozik, holott a magyar oldalról letöltött és telepített 667-est használom. Kezdtem nem érteni a dolgot, hogy miért hiszen próbaverzióról van szó! Már újra telepítettem néhányszor és akkor megint pár napig jó volt, majd megint kezdte ezeket a piros hibaüzeneteket küldözgetni. Írtam a sicontactnak is és azt válaszolták, hogy vannak kisebb kompatibilitási problémák a 667-ben, amiket javítottak a 672-ben és hogy a 667-es próbaverziónál már máshogy vannak a frissítések és ezért lehet ez a probléma amit én is jeleztem feléjük. Na most erre azt mondom, hogy válaszoltak is meg nem is.
    Fogtam magamat és kevés angol tudásom mellett bevállaltam és felraktam két hete a 672-est a trial kulcsal. Azóta nincs semmi ilyen problémám, frissít rendesen. Tegnap itt írtátok, hogy van végre magyar nyelvű is ezért felraktam a 672-es magyart. Majd meglátom, hogy hogyan működik, de ha eddig az elmúlt két hétben angol nyelvűvel nem volt problémám akkor gondolom a magyar nyelvűvel sem lehet gond.