• etele34
    Én ezt sehogyan sem nem értem!!! Mennie kellene! Még úgy is mennie kellene, hogy a klasszikus megoldást választod és harminc naponta, vagy a próbaidő lejártakor leszeded és újra telepíted a próba verziót. Több ismerősöm így használta éveken át és még most is ezzel a megoldással használják a NOD32-t és az ESS-t is. Náluk sosem volt ilyen probléma és nincs most sem. Egyszerűen nem értem. Nem lehet az, hogy volt a gépeden valami fix vagy ilyesmi előtte és maradt mégis csak valamennyi kósza bejegyzés a registryben?
    Még egy tippem van, de kicsit hosszadalmas és időigényes.
    Start/Intéző >> Eszközök fül>> Mappa beállítások/Nézet >> Op. rend. védett fájl megjelenítése elől vedd ki a pipát, és az elrejtés karikából tedd a pontot a megjelenítésbe és OK.
    Ezután szisztematikusan menj végig és keresd ki ahol csak van Eset Smart Security mappa és töröld ki. Türelem kell hozzá, de hátha hoz eredményt. Application data; Program files; stb ... minden honnan. Előtte érdemes kikapcsolni a Rendszer-visszaállítást, mert lehet hogy ott is van valami maradék bejegyzés ami bekavar még és azért nem sikerül a frissítés. De ezt nem tudom. Éppen most jöttem haza egy ismerőstől és Neki is feltettem az ESS-t és már frissítette is magát a 3374-re. Ezért nem értem a dolgot. Ráadásul én azonnal a kereskedelmi verziót (3.0.669.0) töltöttem le - a magyar oldalról - és azt telepítettem az itt megadott felhasználónév és jelszóval. Azonnal engedte a letöltést amint beírtam a megadott azonosítókat és utána simán fel is települt és frissített is. 2008.09.20.-ig jó a próbaidő.