• slime001
    Én 3 tűzfalat ajánlok Neked. Biztonság szempontjából mind három a legjobbak közé tartozik. Zone Alarm Pro, Agnitum Outpost, Comodo Firewall Pro. Mind három nagyon jó tűzfal de én mégis a Comodo-t ajánlom ezek közül is (nem is ajánlanék olyat amit nem használok és ne vált volna be :))Matousec szerint leak-testen jobban végzett mint a Zone Alarm és sokkal gépkimélőbb is (Zone Alarmal nekem legalább fél percel több idő mire feláll a rendszer.) Outpost leak-testen jobban végzett mint a Comodo, de nekem, mint program az Outpost nagyon nem jött be. Szintén több ramot fogyaszt mint a Comodo és kérdésnél nem szolidan a jobb alsó sarokba tesz 1 ablakot választási lehetőséggel hanem a képernyő közepére kidob egy nagy ablakot. A Zone Alarmból és az Outpostból is leszedhetsz az internetről egy próbaverziót. A Comodo ingyenes. Szerintem egyik nap próbáld ki a ZA-t, másik nap az Outpostot és végül a Comodot. Majd ezután döntsd el melyik a neked legszimpatikusabb. Mondom védelem terén szinte azonos szinten áll mind három program.