-
viral #2428 Na gyerekek evekig nod32 parti voltam,am kb 2 hete torrentrol sikerult letoltenem egy filet,szepen lejott nod meg sem rezdult,aztan szepen kicsomagoltam,nod meg mindig sunnyogott,telepitettem,semmi,gondoltam is fasza hasznalatba is veszem akkor a progit :-)Hasznaltam is kb 2 percig aztan nod elkezd visitani hogy virus fertozes es szepen toroljem a system32-bol valami filet ,semmit nem lehetett csak torolni,es mivel valami szamomra ismeretlen dll-volt toroltem ,es innentol nem volt megallas csak jottek a torlesre felszolito ablakok kb 100-nal alltam meg mikor mar teljesen tiszta volt elottem hogy a nod ugy osszefosta magat ahogy kell es mikor a logon.exe-t is kitoroltette velem :-),akkor azert mar sejtettem hogy ebbol reinstall lesz:-),Ugy is volt reinstall meg egy sansz probabol a nod-nak mivel volt idom :-)ujra fel nod ujra letolt allomany imet osszeszarta magat.Na ekkor mar nagyon izgatott a tema es reinstall utan gondoltam kiprobalok masik irtot is,kovetkezett az avast, na ez faszan elforgott a talcan maganak mindaddig mig le nem toltottem azt a bizonyos allomanyt :-)a virus minden szo nelkul kilotte:-)Ennyit az avastrol,tobb betut nem is erdemel.Nos kovetkezett a bitdefender legfrissebb cucca,eleg jokat olvastam rola kiproba,allomany letolt pfffff avas-hoz hasonloan kilotte a virpajzsot leallt es kesz onnantol pedig mar meg sem nyikkant :-)Mivel qrvara volt idom ezert gondoltam utso proba es letoltottem kaspersky av7-et,torrent megnyit asllomany letoltes indul,pontosabban csak indulna ha kaspersky engedne,de mar visitott a letoltes felenel es megszakitotta.Konkluzio? Kaspersky maradt a gepemen es tovabbmegyek meg is vettem on-line,meguntam az ingyenes szarsagokat es a vagy mukodo ,vagy nem mukodo fixeket es patch-okat ,es azt hiszem jol valasztottam!Na ez csak egy velemeny es csak az en velemenyem,viszont szemelyese tapasztalat alapjan irtam es nem hallomasbol.Aki vette a faradsagot es olvasta annak koszonom es remelem segitettem is vele.