• atesz1974
    Megelőztél, de tényleg így van! Én már előfizetem régebben rá, csak eddig teszteltem. Előfizetés nélkül is letöltheted az adott hónap CHIP DVD-jét is! Ennek köszönhetően nemcsak a programokhoz férsz hozzá, hanem a G Data Internet Security és a ESET Mobile Security for Android kódokhoz is! Így nem kell az interneten keresgélni és senkitől sem kéregetni!

Itt tudod letölteni előfizetés nélkül az adott hónap CHIP DVD-jét: CHIP Magazin

Csak egy tipp azoknak akik nem akarnak előfizetni. Szintén ezen az oldalon / CHIP Magazin / találsz egy leírást is!

Idézem: " CHIP MAGAZIN
    A CHIP magazin stílusosan, érthetően ír a technológia izgalmas, varázslatos világáról. Mindig segít olvasóinak kiválasztani a legjobb hardvereket vagy épp a meglévőkből kihozni a maximumot. Tartalmazza a leghasznosabb tippeket a Windowshoz, az Androidhoz, az Apple készülékeihez, az otthoni hálózatokhoz, a közösségi médiához. ESET letöltési kódot jelenleg az [email protected] email címen tudja igényelni."

Én csináltam egy új e-mail címet és kértem egy ESET letöltési kódot! Lás csodát másnap már meg is kaptam a kódot, Ezt a kódot bemásoltam a CHIP DVD letöltés oldalra és nemcsak az adott hónap CHIP DVD-jét tudtam letölteni, de az e-mail címemre megkaptam az ESET Internet Security licenc-et és az ESET Mobile Security for Android licenc-et.

Megjegyzés: Két új email címet csináltam próbaképen, de csak az egyikre kaptam meg a következő hónapban is ingyen a letöltő kódot!

ÉN AZT JAVASLOM MINDENKINEK, HOGY FIZESSENEK ELŐ RÁ! Hiszen csak 1450 Ft havonta. Cserébe a legfrissebb újságokat tudjátok olvasni, letudjátok tölteni a CHIP DVD-t is, és nemútólsó sorban megkapjátok ingyen havonta a hőn áhítót ESET Internet Security licenc-et. + a ESET Mobile Security for Android licenc-et + G Data Internet Security licenc-szet!