perelli#13983
Feltételekkel, de mindkettőre nemet mondanék. Ha droidon nem kapcsolod be az ismeretlen forrásból telepítést, vagy 8-ason sehonnan nem engedélyezed, vagy ha kivételesen mégis, és tudod, mit csinálsz, illetve nem ugrasz be kamureklámoknak, akkor szerintem kell. Reklámblokkolós böngészővel, a veszélyesebb weboldalak kerülésével megúszható a dolog. Kop-kop, de nekem 2011 óta vannak androidos eszközeim, és eddig nem volt semmilyen gondom. F-Secure-t nem ismerem, de ha eddig nem okozott problémát havonta kódot kérni, és elégedett vagy, akkor nem szabad váltani. Én 2-es verzió óta használok ESET termékeket, 3-as óta az egy ég adta világon semmi gondom nem volt vele. Akkoriban még fontos volt, hogy ne fogja a gépet, ma meg már mintha nem is volna. cCsak fut, mintha nem létezne. Tehát hiába nincs mostanában a teszteken az élen, nekem elég. Bár állítólag Win10-en most már ez sem kellene, de pont az elégedettség miatt nem próbálkozom. Informatikában fő a nyugalom. Minden menjen a maga útján, akkor örömbódotta van.