Garfield
  • sd54321
    Hát!
    Kiprobáltam egy rakás progit, de az időt nem sikerült lestoppolni.
    Közben meg végignyomtam egy másik játékot (Cold Fear) így nem sok türelmem volt a zombik gyilkolászása után Garfielddal ügyetlenkedni a padláson :)
    Majd talán most ujult erővel...

Nincs hozzá cheat? Mert update az nincs. Amugy, ha már megemlítettem a CF-t, annak is ilyen elcseszett irányítása van (konzolos átirat a drága) de mégis játszhatóbb volt.

Ennyit a konzolos átiratokról, csak az a szomorú, hogy manapság szinte minden játék elöbb jelen ik meg vmilyen konzolra, s csak azt írják át késöbb PC-re. :(

Lehet, hogy át kellene térni konzolra? Az Intel már amúgy is elérte a procik fizikai teljesítőképességét, a 4 Ghz-s Pentit már nem is dobta piacra. Ha jól tom' a M$-tal karonöltve beerősítenek a konzolok piacán.

Sebaj, elmondhatjuk, hogy láttuk a PC diadalutját, s bukását :) Ejjj, amikor én még a C64 Return-jét nyomkodtam egy LOAD "*" ,8,1 parancs után :) És mekkorát néztem, mikor az első PC-men egy 486-oson elindult a Doom :) Most meg azért nézek nagyokat mert a kis 8x-os AGP-s Geforce MX440-esem nem támogatja a pixel shadert, s így egy rakás játék vagy el sem indul, vagy olyan elb*szott grafkát produkál, hogy erőssen meggondolom, hogy próbáljak-e játszani egyáltalán vele.

Sebaj, a konzoloknál már nincs ilyen félig működik, félig men nem. Ami már nem megy az mehet a kukába... legyen az akár a játék, vagy akár a gép.

Szal' a Garfield még kap egy-két esélyt, aztán uninstall...