Garfield
-
sd54321 #19 a párom nyomul vele...
szerintem aki nem vágyik (vagy épp' kifejezetten hányni tud) a rohangászós, agyonlövős, átgázólós, stb, fps-ektől és tps-ektől azoknak pont megfelelő eza game :)
de meg kell hagyni néha jót tesz egy kis gondolkodás is az egérrángatós fps-ek adrenalin növelő játékai közt :)
íg aztán még én is (vén doom-okon, quake-eken és ut-ken felnött veterán) egész jól elvoltam ezzel az amugy hardcore-nak nem nevezhető játékkal:)
ám a ménkű nálam is bejött:
- már járrtam földszinti helyeken: előszoba, dolgozószoba, nappali (tv, hifi stb) konyha, mosókonyha, onnan jobbra a kamra (polcok, autogumi, stb)
- a konyhából nyiló pincében is mászkáltam
- az emeleten eddig 3 szobába jutottam be (ezekhez 2-höz volt szükség kulcsra): a játékszoba, a hálószoba és van egy szoba ahol a távcső is áll
az összes többi ajtóhoz még nincs kulcsom
annyit rohangásztam, probálkoztam, hogy a végén elfogyott az időm és John hazaérve rámförmedt..
kérdéseim: (van egy pár:) )
- a lasagne-hoz csak a sajtot, meg a husszeltet találtam meg, a többit honnét kell előszedni?
- a pincében lévő 2 db labda mi célt szolgál???
- fentebb elsoroltam, hogy hová tudok már bejutni, a többi ajtó kulcsot hogy lehet öszeszedni?
jó volna valami leírás, vagy hint, mert a játék cd-n egy nyavalyás súgó sincs...
jah! az egyik gombbal elő lehet hívni, hogy mit kell még összeszedned a lasagne-hoz 8egy pipát rak ahhoz ami már megvan) ua ezzel a gombbal lehet egy olyat is előhívni amin vmi virágszerűségek vannak, de ezek a játék kezdete óta nem nagyon változtak, vagy csak nekem nem tünt fel... ezek mik?
huh! 1000 kérdésem volna még... :)
amúgy a játék egy komplett ps2 átirat. ez látszik a grafikán és az irányításon is. tényleg elég fárasztó az irányítás, de hozzá lehet szokni. a bugok annál inkább zavaróbbak. pl. ha a hűtő melletti fiókot kihúzod, majd arra annak bal oldaláról akarsz ráugrani, akkor igen gyakran elkezedi betölteni a pincét (holott még nem is volt meg annak a kulcsa:) )
ha valaki tud segíteni vagy esetleg segítség kellene neki akkor dobjon meg egyx e-maillel:
[email protected]
minden segítő szándékú hozzászólást és e-mailt örömmel fogadok! :)
ui.:
a játék offical site-n nincs semmi használható... :(
http://www.hip-games.com/games.php?id=67