• Mike
    #22
    az a pár év mennyi? 5-10?
    egy telefon mennyi ideig van nálad?

    éljen a fogyasztói társadalom?
    szokásos demagógia. kötelez téged valaki arra, hogy lecseréld? telefonálni egy 10 éves telefon is tökéletesen jó. Pl. az m35i-m még mindig megvan, több mint 5 éves, semmi baja, igaz már jóideje max póttelefon.

    anno mielőtt megvettem volna a optikás mobilomat, én is azt mondtam, hogy mi a francnak erre fényképezőgép, semmi értelme, minek, a sok marha lefényképezi magát a tengerparton, aztán elküldi mms-be huú itt vagyunk? azóta tudom, hogy ez nem így múködik, és egy VGA kamera is jó vmire, igaz krumpli, de azért fel lehet rajta ismerni a dolgokat, a barátokat, a kedvest, stb, szal mégsem olyan hülyeség, mint ahogy az mp3 lejátszás sem az. Miért baj az, ha van egy olyan szerkenytűd, ami multifunkciós? persze nem egy EOS 300D, de akkor is, bizonyos célra bőven megfelel, nekem spec az optikai zoom nem is hiányzik.
    Gondolom a digi fényképezőt is hurcolod agaddal mindenhová, ahová a telefonodat. Meg walkman/discman/mp3 palyer-t is. Meg pendrive-ot. Meg szalagos magnót, mert a retro az igazi :)