BadGuy#58
"
Sokat számít a szülők hozzáállása is. Ha egy gyerekkel nem törődnek, nem csoda, ha esetleg valamelyik FPS lesz a legjobb barátja."
Ha tudnad hogy ez meg a jobbik eset. A legtobb fiatalnak meg a diszko, a feluletes erteketlen kapcsolatok, az ecstasy es a mertektelen vedeles lesz a legjobb baratja. Mire 20 eves - nem normalis vagy mar hasznalhatatlanul leromlott a szervezete.
En allitom hogy eletem nagy reszet jatekok nyustolesevel toltottem (nem tagadom) de valahogy ugy erzem nem sokrol maradtam le ha a kortarsaim eletvitelet elemzem. A rengeteg zartgondolkodasu aki fikazza a gepbuzikat pont abbol a retegbol kerul ki akik igen jo keszseggel eszreveszik a szalkat mas szemeben, a gerendat persze csakazertsem latjak meg a sajatjukban.
Ah igen es furcsamodon nem vagyok "gothos" plusz egyeb fizikai visszamaradottsagok sem gyotornek. Tovabba nem vihogok mint akit b*szni visznek mint egy-ket ismerosom aki "naaa gyere mar , megtanitunk elni, berepul 1 fel ecy!!"
Koszonom szepen, abbol az eletbol nem kerek.
Nekem az boven eleg hogy neha a 2 baratommal (Nahat nahat, ok se jarnak bulikba meg focizni es furcsamod ok sem "kriplik!" Micsoda meglepetes! :() elmegyunk Borzsonybe turazni es legyaloglunk 50 kilometert, vagy esetleg biciklizni (utobbi emlitese rohogesre kesztette a drogos tarsasagot akikkel kenytelen vagyok most egyutt tanfolyamot vegezni, "biciklizni? haha hova gondolsz?!" Ez a fiatalsag kremje, ez.)
Emellett nagyuzemben gepezek. Ah es hogy meg mi a jo azokban a kortasakban akik drogoznak es allandoan diszkozenet hallgatnak? Hat persze hogy kinalgatnak a sok szemettel (sajnos, van akik azert hogy tarsadalmilag elfogadjak oket, engednek a nyomasnak.).
Tokeletesen beszelek angolul (koszonom szepen, tudom helyesen hasznalni a nyelvet), tudok tarsalogni, van humorerzekem(ertem a trefat, csak epp nem szeretem :).
Megis, eletem java reszet a gep elott toltom.
Lehet sajnos mar annyira lebomlott az agyam a sok kalandjatektol, strategiai jatektol, szimulatortol, akcio jatektol, animetol, mangatol, hogy eszre sem veszem mennyire butito dolog a szamitogep, es hogy mennyire "tonkreteszi" azt akinek (Isten bocsassa meg!) ez a fo szorakozasa az eletben.