• deyo
    Lehet, hogy rosszul fogalmaztam... (mindíg is rossz voltam fogalmazásból:-) )... én nem arra akartam utalni, hogy semmi köze a kezzőnek egymáshoz... csak arra céloztam, hogy attól, hogy valaki még nem olvas akkor is lehet képzelőereje (pl: én)... az TÉNY, hogy az olvasás elősegíti, de nem SZÜKSÉGES hozzá:-))
    Persze most lehetne azt mondani, hogy én a kivétel vagyok:-))

Mindíg is voltak akik 'utáltak' (jelképesen) mert én tized annyi tanulással többet értem el mint az átlag... én egyszerűen annyira lenéztem az oktatási rendszert, hogy nem voltam hajlandó megerőltetni magam, hogy megtanuljam az 'kiadott' anyagot:-P:-P
    Ezért mondom, hogy ha inkább gyakorlati lenne az oktatás (nem elméleti), akkor nem tűnne úgy, hogy 'butulnak' a gyerekek... az akkori korombeliek között is sokan voltak akik csak néztek a sok hülye elméleti anyagra... mikor meg jött valami logikus, gyakorlati dolog akkor meg simán megoldották a dolgot:-))

Ahogy többen is mondták... meg kellene reformálni az oktatási rendszert, hogy lépést tudjon tartani a jelenlegi körülményekkel:-))