• deyo
    Azt írtam 3 irodalmi könyvet egyéb témában elég sokat olvastam:-)

A kiemelt hibák nagy rész elgépelés, a maradég pedig figyelmetlenség... bár nem tudom, hogy mi a probléma vele... szerintem értheő amit mondani akartam és ez a lényeg... nem az hogy milyen 'helyesen' írok:-)

Az idegesítő szakszót illetőleg: arra céloztam, hogy a mai életbe egyre inkább átvesznek idegen szavakat (még akkor is ha van megfelelő magyar változata) azt jól eltorzítják és akkor örülhet az ember ha megérti:-))
    A műveletlenség meg egy elég komplikált dolog... mert egyebár ha valaki nincs tisztában a történelemmel/irodalommal akkor azt valszeg műveltlen... de nem paraszt/hülye stb... mert a legtöbben a műveltséget összekapcsolják az értelmi színvonallal/intelligenciával, stb... a műveltségnek nem sok köze van ahhoz, hogy valaki mennyire állja meg a helyét az életben... és asszem nem vagyok túé szomorú, hogy 'műveletlen' vagyok... egyszerűen nem érdekel... mint ahogy másokat se érdekelnek dolgok amikért én esetlegesen megőrülök... hagy említsek valamit amit anno véletlen mondtam: (de illik ide)
    "Milyen szörnyű világ lenne ez, ha mindenkinek megegyezne az ízlése":-))
    No meg műveltséget nem csak olvasással lehet szerezni:-))

A másik amit olvasással szoktak emlegetni: aki nem olvas annak nincs képzelőereje... na ez is egy nagy hülyeség... nem szertem amikor olyan következtetéseket vonnak le ami nem állja meg a helyét:-PP