F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Goaulds
    Éna pénzem nagy részét lövöldözéssel, azaz ship capture-val szereztem. Eleinte nagyon béna voltam, max fegyverzet azaz Nova+3 Alpha+3 beta weapon. Ha ezekkel egyszerre lőttem akkor az esetek többségében, azaz kb 95% ban nem ekart kiugrani senki a gépekből... Kipróbáltam csak Beta fegyverel lőni, de ez meg annyira gyengusz hogy nem ér semmit... Kipróbáltam csak 2 db Alpha /Amit a játék elején kapunk/ és ez bizonyult a legtutibbnak!!! Olyannyira hogy most az esetek 80-90% ban kiugranak a piloták! :)
    Tapasztalat: Ezzel a két alphaval szedd le a pajzsát majd max 80% ra szedd le a HULL- is. Ha ez meg van Kiscit töltődjön vissza a pajzs.. én közben szoktam mellé lövöldözni de ezt nem tom hogy számit-e, midnen esetre unaloműzönek jó :), Szóval ha picit felmegy a pajzs rálövök 1-2 őt hogy leeesen a pajzsa.De ne sérüljön többet a hajó, mert keveset fog érni... Idővel észre fogod venni hogy lesz olyan lövés mikor már egyetlen lövéssel leszeded a pajzsát-- ergo gondolom már csak 1 pajzs üzemképes a hajón /mindjárt kiugrik/ picit töltődik majd lősz, s nekem ugrik is. Próbáljátokm meg ezekkel nekem nagyon bejön.Mondom ha nagy a tűzerőm akkor egszerűen nem akarnak kiugrani, mert gondolom a nagy tűzerő inkább hamarabb leszedi a HULL-t mint hogy a berendezések maguk károsodnának.../ ha nincs pajzs v. fegyvere mindig kiugranak/

Nállam ami szomorú hogy ninc segyetlen egy kalóz sem már sehol sem!! Igaz már elszedtem tőlük vagy 35 hajót, meg szétlőttem egy rakással az elején, főleg NOVAKAT

KÉrdés: A Xenon ból ugranak ki pilóták? vagy azok csak robotok vagy mik?! Nem ismerem őket.... Elmentem egy xenon szektrorba Xenon M/L meg nem tom milyen hajók voltak, de negyon gyenguszok! Próbálgatnak rakétázni de nem jön nekik össze :P Olyan könnyen leszedem őket... Próbáltam a nagy Xenon shipeket meg talán bázist is szedni, nagyon könnyen oda megyek, s ha birná a generátorom akkor gond nélkül szét is szedném ezeket...
    De hát csak egy Ergonom van....