F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lord Zax
    Üdv!

Játszogatok a játékkal tegnap ota, és lenne pár kérdésem, 1 nap alatt összeszedtem egy ts-es hajot, delfinest L-est, 10k kapacitással és elkezdtem kereskedni, de nagyon bajos, eleinte ec-vel kereskedtem, aztán biogas, most ore. Át szeretnék térni a bányászásra. Az hogy oldhato meg? milyen hajora lehet szerelni a bányászlézert, meg a begyüjtöt? mert a ts-emre nem lehet. :(
    Megmég azt szeretném tudni a trade 3-as hogy müködik? mert beállitottam, de nemnagyon csinál semmit, csak vár egy helyben. És még azt hogyha ablakban játszok, és átlépek egy másik programba leálla játék a háttérben, nem lehetne megoldani hogy menjen amig másik ablakba vagyok? mert addig legalább megnéznék egy filmet amig hosszabb utra megyek. :)
    Ha van x3-as magyar fan oldal, vagy valami help kezdöknek leirások mit érdemes kereskedni, és hol, tudnátok adni? Elörre is köszi a válaszokat.
    Amugy nagyon szuper a játék bejön nagyon, tegnap délbe elkezdtem azota abba se tudom hagyni, lassan telepitem az elsö gyáramat :)