kész rémálom! megtámadtak egy szektort a kha'ak-ok csupán 2clustert és jónéhány felderítőt küldtek(+néhány vadász de azokat lekaptam az elején)
a poén az hogy mikor közelebbmentem egy cluster-hez belelőttem egy hornet-rakétát,és fordultam is meg : "Na ennek is annyi!" -majd nevetés hallotam mögülem 300-al száguldott felém 15 sértetlen felderítő
--> "Sebességet maximumra!" és már jött is szemből egy 6-8 tagú felmentősereg "húúhh"-mondtam!Amilyen gyorsan jött a sereg olyan gyorsan el is tűnt,de a Kha'ak-ok nem fogytak ,szembe egy másik Cluster közeledett -> hátranéztem üldözőimre-> egy hang megszólalt "NO AIM"-dejó gondoltam ,de mire visszanéztem már szemből is 15 felderítő jött...egy darabig eltartott míg kiirtották a szektort,majd mindenki felém indult pedig tisztes 25km távból figyeltem az eseményeket!
Mikor már minden remény tovaszállt: JUMPDRIVE (azt az apróságot még tudni kell ,hogy előtte már próbáltam velük harcolni,de lehetetlen ...körbevesznek és durr....senki nem éli túl!)
estimese megvolt->megyek aludni VÉLEMÉNYETEK? (most nem a novellámra gondoltam hanem hogy mit lehet tenni ebben a helyzetben az olajralépésen kívül ! amúgy mamba semmit nem ért...gyenge a pajzs és a AHEPT-et nem cikázó ellenfélre tervezték!)