F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Meglep, mert nálam az AKyon nagyon gyenge, a Bkyon kb olyan erős mint a bpac, és a Gkyon nincs olyan erős mint a GPPC , bár nagyhajókat 5 km ről is egész jól meg lehet vele cirógatni, de egy xeon LX ellen csak kb 2.8 km ről hatásossan pontos, és 4 db annyi energiát fogyaszt amennyit 4 gppc sosem fog. Azzal azonban tényleg eggyetértek hogy rakéták ellen valóban nagyon hatásos és mivel folyamatossan lehet vele lőni és nem kell várni amíg a lövedék eléri az ellent, elég jó fegyver. Ennek ellenére xszenonírtásra a J, K, és q típusnál GPPC, az M, N, L, LX, P ellen gkyont, és rakétavédelemre bkyont használok. Valahol olvastam hogy egyes hajóknál blueprintet lehet csináltatni akármilyen fegyverekből, és gyártatni vele. Remélem a Leviathannal is megoldható, bár az 1. darabból épp most készítenek blueprintet a munkásaim :), Mégvalami..
    Felraktam a gyármozgató scriptet, és eltűnt az 1. gkyonom a hajómról. Mielőtt bárki ilyet tenne, javaslom erre gondoljon. Sajnos akármennyi mentést vittem előre, seholsem volt többé.