Egyszer már irtam róla, nem egyszerű használni, mert a megfelelő pillanatban a megfelelő helyzetben, és az ellenfél pajzsát is lesni kell. Tegnap majdnem sikerült egy Q-t elfoglalnom, pont akkor kaptam az üzit a sikeres akcióról mikor hamuvá lett.A Q-nál eltartott vagy tíz percig a csata, de mivel támadta a HCF-emet muszáj volt védeni, túl jól sikerült.
Teszteltem (cheat) a Terranok TL-jét az Asgardot. Kis hajóval nem lehet dokkolni benne(?), egy M6 volt a legkissebb amivel tudtam,körbenéztem a hajót és ha nem csalt a szemem nincs belső hangárja.Viszont egy HCF simán bedokkolt az oldalára(külső dokk négy alul,kettő oldalt).A pajzsa magáért beszél (10X1GJ),a fegyverzete is nagyon ütős, de nem érdemes energiazabáló ágyúkat rárakni mivel két sorozat alatt lezsibbasztja a generátort, ez az egy hátránya.A méretéhez képest a sebessége (135) és irányithatósága felülmúl minden hasonló nagyságú hajót.Kinézete, mérete és persze a fegyverzete(oldlat 2X12 slot ?! Lenyügöző látvány amikor célra fordulnak az ágyúk, nagyon jól elrendezett a helyzetük szinte lefedik az egész hajótestet.) miatt tenkintélyt parancsol magának ez a monstrum, és nem elhanyagolandó tény a raktere ami 130000-s.Simán megbirkozik egy M2-el szolóban, ha több van akkor érdemes kisérettel támadni.A gyenge fegyvergenerátorán kivül,a borsos ára (131milka)ami elgondolkodtattó tény eme remek hajóban. Asgard