SaGa#8432
Én egy kalóz hajógyárban vettem egy Pirate Kea-t. Erre 125Mj-s Military pajzsot lehet rakni, amit meg egy military pajzs gyárban sikerült szerezni (194k Cr). Egy darabig 7 AHEPT-tel (6 előre, és egy az egyik toronyba), meg 3 Beta PAC-cal (a másik toronyba nem megy nagyobb ágyú), ebből kettő előre) mentem.
Aztán vettem Mass drivert 2-t, előre a 2 PAC helyett. Majd itt-ott sikerült venni Alfa Kion Emittereket (először 3-at, majd még 4-et. Most előre van 6 emitter, hátra egy, meg egy BPAC, meg előre még 2 mass driver. Ezeket akkor használom, ha mindenképp el akarom tüntetni a kiszemelt áldozatot. A 6 db emitter meglehetősen meggyőző, bár közel kell vele menni...
Egy bbs overtune ment még rá, így 191 a végsebessége, utánégető nélkül...
Más:
Kaptam egy Federation Betrayal feladatot a Paranid kormánytól, valamelyik bbs-en. Szarul fizetett (fél milla, a hajóm javítására ráment majdnem a háromszorosa), de megérte, mert a Paranidoknál 3 egész szintet ugrott tőle a reputációm. Addig minden szektorukban azonnal lőni akartak, azóta meg már Police Licencet is adtak... Egy 5 hajóból álló csoportot kellett érte kinyúvasztani: 3 M6, 1 M3 és egy TL. Jó buli volt...