F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    Hát kérem a mai modern másolásvédelmi technológiák esetén bizony fel kell készülni az embernek mindenre, így arra is, hogy például neki kell állnia lehúzni az IDE kábelt a CD/DVD meghajtójáról. Röviden és tömören nálam így működik:

Eset 1.:

-Először is csak egy virtuális CD emuláló programod legyen ez esetben Alcohol 120% 1.9.5.3105
    -Ebbe bemountolod az első CD-t.
    -Alcohol 120% esetén SFCure 0.1k (vagy a legújabb) programot telepíted, majd elindítod, utána pedig a StarForce Nightmare 1.12-vel eljátszod a Disable Node, DisableCD, Disable Node sorozatot (ha a CD/DVD kábele nincs lehúzva, akkor itt le is tilthatod a Disable Pri.Slave (vagy amelyikre van dugva) gombal). Utána remélhetőleg működik.

Nekem nem működött, még IDE-kábel lehúzással sem. Állítólag kell neki SP2, mások szerint nem. Nekem nincs SP2-őt, lehet ezért nem ment.

Eset 2.:

-Először is csak egy virtuális CD emuláló programod legyen ez esetben Daemon Tools 4.0
    -Daemon Tools-ba bemountolod a CD-t, és kiválasztod az Emulation-nél az ALL opciót (vagyis hogy mindegyik be legyen pipálva)
    -A StarForce Nightmare-re, Disable Node, Disable CD, Disable Node sorozat (ill. Disable Pri.Slave, ha kell).

Így nekem ment. Lehet, hogy a StarForce Nightmare IDE-letiltása nálad nem működik valamiért, ilyenkor sajnos le kell húzni az IDE kábelt a CD/DVD romról. Próba cseresznye.

A programokat itt megtalálod

(kockáspiton: szvsz ez is mehetne a FAQ-ba)