F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Ace McCloud
    Hi !
    Köszi a választ, de nekem az x3modmanager kellene, hogy át tudjam írni a Hq adatait, mivel creditet nem kívánok fizetni ha hajót szeretnék kreálni.
    Sikerült leszednem a 0.0.3 - as verziót, és feldobni a vis.basic6. vert, mert az köll hozzá :)
    Sajnos kiírja hogy nem talál egy tetves dll filet, de az ott van a könyvtárában. szal cumi...
    - Amaro -
    Szeretnék helyesbíteni a sztorivégigjátszással kapcsolatban, mert a bányához nálam 250000 cr et kért, és alapból azthiszem csak 200000 igényelt a játék.
    - Elkor Alish - Ennél az aszteroidás résznél énis szenvedtem sokat, de végül egy busterral tudtam megcsinálni, bár avval nagyon könnyű volt.
    Beinstallált hajóval vagy fekete lett a kép, vagy mire elindult a hajó már el is kaptak. Busterrel elkezdett kifordulni az aszteroidából, szerintem azért, mert az öreg hajóját automata megközelítésre raktam, és nem vettem le mielőtt túl közel értem hozzá.... Ezt könnyen kijavíthatod ha a klaviaturán mozdítod el a hajód. onnantól már joysticcal is megy az irányítás. Majd elfelejtettem a boost ext. gombját állandóan nyomkodnom kellett, mert mindíg le akart állni.
    Volt egy kérdésem a storyval kapcsolatossan, az nvidium konvoj kísérős résznél. Beinstallált hajóval voltam, és emiatt lehetett a bug, kiléptek Paranid Primeban, nem ugrottak el Ocracoke's Stormba, s max egy kapuugrásra birtam a csapatot rávenni. Innentől behalt a dolog, kezdhettem újra. Esetleg ez másnál megelőzheti a bajt.
    Egyszer írtam hogy alapból is mentek az előző mentések az xtended .7 alatt.
    Sajna miután újra próbáltam eltelt egy kis idő és hibaüzenettel kidobott a programból. Szerintem megéri újra kezdeni, mert a harcok tényleg nehezebbek lettek. Ugyan kb 30 millát mostis gyorsan össze tudtam ütni, miután a xeon sector 347 ben rosszalkodtam kicsit.
    A javaslat...
    beugrotok egy gyors hajóval ami gppc -t is el tud cipelni, irány egy xeon k vagy j hasa alá, a többiek rögtön megpróbálnak lelőni, persze rajta keresztül, és ha a robbanás - sokkhatás be van állítva, szépen elintézi a kisebb hajókat is, csak a robbanásig pucolj el. Így sikerült 1 k és néhány l, lx kivételével minden xeont hidegre tetetnem egymással. Cuccok összeszed, és irány eladni. :)
    Érdekes dolog...
    Az yt1300 ast (millenium Falcon) kicsit megváltoztattam a shipcreator progival. Sikerült elérnem hogy minden fegyver illeszthető legyen rá, még két üres sort is engedtem neki. Lekaptam a játékban egy shonen madarat, és kidobta csomagban a fegyverét. Ez az a baromira nagyot villanó, és sebző csúzli..
    nem volt minden slotban fegyver installálva a hajón, így az egyikbe szépen berakta, de amint ránéztem levette. Mindegy, lőttem vele egy - két ellent...... Brutálisabb mintha 2 gppcvel lőne az ember, a khaak Gamma kyon ! minden előnyével, bár annál pontosabb.
    Volna egy kérdésem is. Valaki próbálta az advanced jumpdrivet, ill a jumpdrive targetting scannert?? Megvásároltam, beállítottam a billentyűket, sikerült lokkolnom (elvileg) egy célt, próbáltam hajót, kaput, saját, és idegen járművet, de ugrás helyett "command bought" üzenetet küld. Valaki, aki ismeri a trükkját legyen szíves leírni nekem.
    Asszem eggyenlőre csak ennyi volna :)