F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • [NST]Cifu
    Nem tudom mi a rákhoz kezdjek. A baj az, hogy most végre eljutottam a Teladikhoz, itt van Trade Computer Mk.3 is - fél milliáért. Ahogy utánaolvastam ez végülis ugyanaz, mint az X2-ben az általam annyira kedvelt Teladi Auto Trader, vagyis az elején csak egy szektoron belül szállítgat a pilóta, majd ahogy fejlődik, a 8.-as szinttől kezdve (na ezt hol írja ki?) már univerzumtrade-re is képes, vagyis ha jól jövedelmez, akkor bármit bárhonnan bárhova. Ez azért hangzik jól, mert nem kell vele sokat szórakozni, "magától" termelné a pénzt - de fél milla egy átkozott számítógépért...

Most egyelőre nekiálltam a Teladiknál kalózt írtani - érdekes módon itt alapból tudtam police licenct venni, miközben az Argonoknál és a Boronoknál még mindig nincs meg a kellő elismertségem ehhez. A gáz csak az, hogy a Teladiknál valahogy a kalózok is gazdagabbak. Legalábbis itt futottam össze több olyan kalóz Nova Raiderrel is, amely "előre" IRE fegyverekkel rendelkeztek, node a toronyban egy átkozott HEPT figyelt, amely három-négy találattal elfüstöli a Buster-t...