kisviku#793
No, én viszont rájöttem, hogy mi az ami baromi sokat dob a játék sebességén.
Nem tudom, miért van hogy minden játéknál az árnyékolás az ami a legtöbbet levesz a sebességből.
Eddig sem futott rosszul a játék, bár amikor 10 Xenon megtámadott...hát mondjuk 1-2 fps-re ment le a játék.Az árnyékolász ki kell kapcsolni vagy lehető legkisebbre venni és láss csodát, zökkenőmentes élvezetben lesz részed.
Különben meg kinek kell árnyék?Semmit nem romlik a látvány és a minőség.
Más.
Amint már említettem,érdekesen megy a kereskedés.Ugye amíg nincs semmilyen gyárad/bányád satöbbid, addig óriási a hiány mindenből.Én a Silicon Mine-al kicsit megjártam, de azért nem panaszkodom.Először is a Silicon Mine a Teladiknál csak 400 ezer,Argon Prime-on 1.1 milla.Ez az egyik.
Hirtelen ugye minden gyár "tele lett", amint megépítettem a sajátomat, ergo szar áron lehet eladni.Jó, azért kellő figyelemmel én mindig 600 Cr felett adom a silicont és így összejött még két gyárra plusz egy nagyobb TS hajóra.
De ezt ugye már elmondtam, hogy hirtelen vagy véletlenül "beteleportálódik" az összes gyár raktárába fullra a silicon, tehát a tiedet nem tudod eladni.
A másik dolog: Aki játszott az X2-vel az tudja, hogy ott minden gyárhoz tartozott legalább két TS hajó és pár M3 M4 M5, ezek voltak az "Owned Ship"-ek.
Itt nincs.De akkor megkérdezném, hogy mi a fas*om szállít ezeknek a gyáraknak, hogy én szinte semmit se tudjak jó áron eladni???