SaGa#7866
Jó az a szép nagy szektor. Van idő belőni a billentyűzetet meg a joyt. Szinte üres szakasz...
A Otas Scarab begyűjtő megbízásába tört bele a bicskám kicsit. Egy M3-assal lépegetek, megtalált egy segélyhívás, hogy leroggyan et gép, kéne némi alkatrész. Vittem. Elmondta az Otas HQ helyét. Elballagtam, megkértek, hogy ugyan keressem már meg az elveszett Scarabjukat. Keresés közben megtaláltam a pilótáját, aki megmenekült. Irány a galaxis túlvége, mert onnan kell neki valami. Megvolt. Most a galaxis másik végébe kell elvinni egy jumdrive letiltót, hogy a kalóz Galleon, ami megfújta a hajót, ne tudjon elugrani. Tényleg a galaxis túlvége, mert a bal felső sarokból a jobb alsóba kellett átballagni. Illetve egy másik kisérletnél kicsit közelebb, de szintén nem egyszerűen megközelíthető helyre. Ott vár két hajó, majd segítenek...
Nézzük: bármerre megyek, mindenképp át kell menni pár Boron szektoron, azok meg ugye elsőszámú közellenségnek tekintenek. Ugrani meg nem tudok, mert arra még nem is jártam... Mindegy, odaértem. Két kis hajó: hurrá, na akkor most nekimegyünk a Galeonnak. Jó. Közel mentem: na most aktiváld a jumpdrive fagyasztót. Megtörtént. A Galeon hálából kiköpött 3 novát meg 3 elitet. A jumpdrive fagyasztó ellenben rám is hat... Na majd kicsit később újra megpróbálom, ha lesz legalább egy M6-osom. Addig felesleges...