F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • SaGa Jr
    Időközben átjutottam. Nem kicsit meglepett a dolog, de sikerült. Elég sérülten ugyan, de átvergődnöm a két harci állomás között. Természetesen mindezt csak azért, hogy utána a kijárat környékén ácsorgó 3 Senin rommá lőjjön. Load game...

Újabb próba visszatöltéssel a rakétagyártól. Na itt mindenre és mindenkire lőttem már (addig csak arra a ki kimondottan megtámadott). Gyakoraltilag átváltott vörösbe az összes Yaki állomás. Na itt jött egy meglepetés, hogy engedtek volna leszállni a hülyék. Nem kíséreltem meg a dolgot mert szerintem valami bug-ba futottam bele. Mindenesetre mikor kijelöltem egy állomást és ráböktem az automata pilótára az nem a szokásos szöveggel jött, hogy ne mdokkolhatok, hanem elkezdett menni az állomás felé, mint mikor normálban dokkolni akarok.
    Elindultam inkább át a kapun oda, ahol a 2 állomás vár. Na ezek sem lőttek rá a menekülő hajómra. Helyette kaptam olyan össztüzet az ott dekkoló 3 csatahajótól, hogy még por sem maradt a gépemből.
    New game...

Újra próbálkoztam az elejétől. Ha nem nyír ki az ember egyetlen Yaki hajót sem, csak elhúzza a csíkot és tényleg csak menekül, akkor a két állomás nem indítja be az ágyúit. Rakétákat is csak hébe-hóba lődöztek. A művészet, hogy valamelyest épségben eljusson addig az ember 84 óra SETA nélküli repülés).

Eltávolodtam a két állomástól miután átértem közöttük, aztán bevártam és kinyírtam jópár üldöző hajót. Bezsákoltam 60+ db Firestorm Torpedót, 100+ Typhoon rakétát és még pár egyéb rakétát (a tempest mekkora egy vadállat rakéta, eddig nem is tulajdonítottam neki figyelmet de ez eszméletlen jó). Tele raktérrel mentem a Paranid rendszerekbe és meglepetten tapasztaltam, hogy ott nagyon is kedvelnek. Kapásból lehetett venni például Police Licence-t és az engem üldöző nagyobb horda hamar elvérzett a védelmi erők össztüzében.