SaGa Jr#7846
Megérzi az csak időbe telik. :-)
Tény hogy nem a legerősebb fegyver, de mivel nagyon pontos és szinte semmi energiát nem fogyaszt megéri használni. Bekapcsolja az ember a mk2-es harci szoftvert azt had szóljon.
Rakéta is kell legyen amivel lőheted szóval biztosan leküzdhető a jármű.
Meg mintha lenne torony is ezeken a gépeken. Nem tudom mert nem indítottam kalóz hadvezéres játékot. Esetleg meg kell nézni milyen fegyver van azokhoz rendelve és ha van ott HEPT, akkor tedd be azokat előlre és az emittereket meg pakold át a tornyokba és állítsd védelemre őket.
Jóval erősebbek a pajzsaid és ügyesen manőverezve max egyetlen ágyúval tud lőni téged a nova, úgy meg nem egy erős ellenfél.
A Kea meg jóval gyengébb mint a Marauder. A Kea csak egy M3+ gép, ráadásul mindössze 5x25 Mj vagy 1x125Mj pajzsa van.
Nyugodtan menjél csak a Marauderrel ha az tetszik és ne aggódj a nova miatt. Legfeljebb elkerülöd a kontaktust ezekkel a gépekkel és nem kötsz beléjük majd csak a javítás után.
---------
Más téma.
Valaki kijutott már a Yaki árulóval a Yaki terüeltről? Leszállni egy állomáson (Mikasa, a nyugati kapu mellett lévő rakétagyár) le tudtam ugyan és így mentésem is van, de a Senator's Badlands szektorba átlépve mindig 2 harci bázis fogad és kampec van onnan.