F.A.Q

WAREZ-RULEZ ügyeket privátban intézzétek! Frissített FAQ!
  • Lysandus
    Elkezdtem a 0.7-et.

Mi a hekk történt? Golyóálló lett a Nova??? A kalózos kezdet mellett döntöttem az élménybeszámolók hatására. Elindultam az egyik Maradorral felderíteni. Örömködtem egy kicsit a kyon emittereknek, gondoltam nézzük meg mit tudnak. Kiszúrtam egy pirate novát, és nagy meglepetésemre meg se tudtam karcolni. Hiába lőttem mindennel amim volt, jó ha 7-8 százalékkal csökkentettem a pajzsát (azt a 2*25 mj-ét) míg ő szétszedett. Hozzáteszem jobbára a hátsó turretjére szerelt AHEPT-tel, mer azért mögötte maradni nem volt egy nagy kihívás.

Na mondom: oké, szarok ezek az alfa kyon em-ek. Váltok M3-ra. Az elitere mert az gyorsabb, felderítésre jobb, különösen ha nincs SETA. Ezzel már el tudtam kapni a Novát, hit and run taktikával. De 20 percembe került!!! Egy rácsapással kb 5 százalékot szedtem le pajzsából, ebből 2-3-at visszatöltött míg újratöltődtek az ágyúim (AHEPT). Ez hosszú menetelés lesz - gondoltam. Jóval erősebbek a pajzsok és gyengébbek a fegyverek.

Csakhogy. Összetalálkoztam néhány pirate M4-el is. Azokat minden gond nélkül, öt mp alatt szét tudtam kapni. Sőt, a végén találkoztam egy pirate M3+ -al is, amit szintén pillanatok alatt sikerült ledarálni. Akkor most mi van? Eddig két Novával futottam össze, mindkettő majdnem sebezhetetlen volt.

Még egy kérdés: a pirate warlordos kezdésnél hogy lehet a leggyorsabban SETÁ-t szerezni?